perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Krista, olet aarre! Ja sitten...vetäkää syyyyvään henkeänne...ja toivokaa parasta!!!!!


Heips!
Kiitos kutsusta, Krista! Se tuli läpi, ja tässä minä nyt olen. Se lista, jonka laitoin tuonne jo hetki sitten, kärsimätön kun olen...se siis on tällainen (vielä kerran editoituna versiona):

§ kokonaista 1 poncho
§ kokonaista 2 kanavatyötä (ensimmäinen niistä
lähtee Latviaan heti, kun viimeinen pisto on pistelty paikoilleen, ja toinen lähtee Ouluun heti kun se täyttää samat kriteerit Latviaan lähtevän kanavatyön kanssa! Sen Latviaan lähtevän kanavatyön kuvan pitäisi nyt näkyä tässä postauksessa! Toivokaa lujasti, ettei koodi sekoa ja että kaikki menee hyvin!!!!!!!!!!!!!)
§ kokonaista 1 projekti, johon olisi pitänyt luoda 116 silmukkaa, mutta loinkin vain 105 -> suunnitelma muuttui, enkä tiedä mitä teen sen kanssa. Luultavasti siitä tulee liivi tai pusero. En tiedä vielä.
§ kokonaista 1 projekti, jota kutsun nimellä "Sitruuna", koska siinä on käytetty keltaista ja vihreää lankaa - ja se keltainen on juuri sellaista kirkkaankeltaista mohairia.
En vaan tiedä, pitäisikö etukappaleeseen laittaa vielä jotain kolmatta väriä tai kenties neuloa muutama rivi sileää tai jotain...ihan vain siksi, että etu- ja takakpl erottuvat toisistaan, kun käyttäjä tulevaisuudessa pistää puseron ylleen. (Minä en sitä voi tehdä, sillä olen allerginen mohairille! Joskus neulominenkin tekee tiukkaa.) Uskon, että sillekin puserolle löytyy uusi koti, jahka aikani sitä etsin.
Joo, ja nyt näyttää siltä, että ainakin tuo kuva saa jäädä tuohon...se on kuva siitä, miltä yksi UFOistani näytti jonkun aikaa sitten. Miten edistyksen laita on, sen näkee sitten kesäkuussa. Mutta voi olla, että siihen tulee pistoja jo aiemmin...niin että ehkä joku pistelee sitä salaa jo ennen kuin FUFOilu edes virallisesti alkaa. *virn*

2 kommenttia:

kuka lie kirjoitti...

Voi kiitos, mutta en ole aarre. Ei ollut iso homma.

Onnea fufoiluun!

MysteryKnitter kirjoitti...

Kiitos kommentista...mutta kyllä sinä vaan olet. Ja onnea matkaan sinullekin.