perjantaina, toukokuuta 25, 2007

SÄÄNTÖJÄ

Röyhkeästi lainailen Helmiksen viime vuotisia tekstejä..ja muokkailin niitä tähän vuoteen käypäisiksi. Muistakaa kommentoida jos näissä säännöissä on jotain kummallista tai hämmentävää!! Tai jotain muuta huomautettavaa.

Palkintojen lahjoittajia etsitään!! Jos sinä voisit lahjoittaa jonkun sarjan voittajalle palkinnon, voit ilmoita siitä tämän viestin kommentteihin!

Fufoilu eli Finishing UnFinished Objects alkaa 1.6. ja jatkuu hikisenä keskeneräisten neuletöiden lopetteluna lähes koko pitkän kuuman kesän 15.7. asti!

Tulkaa mukaan, paljastakaa komeroiden perimmäiset sopukat ja niissä marinoituvat (neet) salaisuutenne. Nyt on aika ottaa härkää sarvista ja tehdä komeroon tilaa, tyhjentää vieläpä se surullisenkuuluisa Bermudan kolmio ullakolta ja päätellä sohvanalusetkin putipuhtaiksi. Ilonaiheena on saada ties montako kivaa vaatetta vähällä vaivalla valmiiksi. Hyppää mukaan rohkeaan joukkoomme, yhdessä me pystymme kyllä tähän!!

SÄÄNNÖISTÄ:
Itse ajattelisin, että kyse on toisaalta vakavasta aikeesta saada keskeneräiset työt, tai edes osa niistä valmiiksi.Jotta tästä ei kuitenkaan tulisi mitään lisärasitetta kenellekään, yritetään pitää touhu samalla mahdollisimman leikkimielisenä.Loppujen lopuksi jokainen kamppailee itsensä ja omien keskeneräisten töidensä kanssa.Tarkoitus on saada (vertais)tukea, ehkä jopa uusia ideoita kanssakamppailijoilta sekä iloisia hetkiä, kun komeroista nostetaan esille ja TODELLAKIN, saatetaan valmiiksi asti sinne jo unohtuneita töitä. Entistä paremmalla omallatunnolla voimme käydä sitten uusien töiden kimppuun ja kevein askelin sekä uusin vaatekappalein asustettuina suunnata lankaostoksillekin.

Kannatan ja huhuilen osallistujien omatoimisuutta ja aktiivisuutta sekä töiden esittelyssä, että valmistuneiden listaamisessa. Kesän aikana saattaa itse kullekin tulla luovia taukoja niin käsitöissä kuin blogaamisessakin, joten eipä oteta kuitenkaan mitään paineita ilmoittautumisista.

Palkintoja ???? Riittääkö maine ja kunnia vai halutaanko "maallista mammonaa" (=lankoja tms.)?

Palkintoja saa lahjoittaa ja tietysti jokainen meistä voi matkan varrella palkita tai tsempata itseään mukavilla pehmeillä paketeilla :).

Ehdotan nyt tässä omavaltaisesti tempaukseen kolme sarjaa:
1) SUPER-SARJA: määrällisesti eniten ufoja viimeistelleet tai suuritöisimmän / vanhimman ufon viimeistelijät
2) S-SARJA: paras selitys
3) kaikki mukaan tulleet ja yhdenkin ufon viimeistelleet

muut kuin neuleet voisi olla ehkä mukana missä sarjassa vain (??).

Mikäli palkintoja ja hyviä ideoita tulee matkan varrella, voidaan lisääkin sarjoja perustaa, eihän meitä mikään rajoita ;).
Mielikuvituksen käyttö tässä fufoilussa on kaiken kaikkiaan erityisen toivottavaa!

Ehdotan, että tämän viikon aikana mukanaolijat voisivat vähitellen esitellä suunnitelmiaan ja tavoitteitaan. Suunnilleen kuukausittain kukin voisi koota omat saavutuksensa ja ihan lopuksi sitten kukin voisi päättää, mihin sarjaan tai sarjoihin töineen asettuu ehdolle. Toivoisin, että käyttäisitte luokkatunnisteita. Se halpottaa kovasti "emännöintiä". Ainakin kuukausiraportoinnit olisi hyvä nimetä esim. "Kristan valmistuneet" (tms.)

Mikäli jonkun sarjan voittajaa ei tule ihan selkeästi ( ja kohdassa 3 joka tapauksessa), palkinto arvotaan.

Ehdottakaa, huomauttakaa, lisätkää, kommentoikaa ja kannustakaa!!

En varmastikaan ole huomannut ja muistanut kaikkea, joten huudelkaa hep, kun jotain epämääräisyyttä tai puutteita huomaatte! Vielä on muutama päivä aikaa koota komeroissa maatuneet neuleet ja virkkuut, hakea kadonneet ohjeet ja puikot esille, hankkia kisaeväät, valmentaa kannustusjoukot, ....

2 kommenttia:

iso gnu kirjoitti...

Tätä ufoilua vihjailin ja odotinkin kaikkien lukemattomien ufojeni keskellä, niin mielelläni lahjoitan palkinnon.
Ufoni rekisteröin muistaakseni keskiviikkona/perjantaina-kun on lyhyempi työpäivä.

Anonyymi kirjoitti...

syystä en pääse kirjautumaan fufoiluun ... bloggerin osoite ja salasana vaihtuneet kuukausien saatossa. voitko laittaa kutsua tulemaan.