maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Hienoa!!

No nyt meitä onkin aika mahtava liuta mukana fufoilemassa - tervetuloa mukaan kaikki!

Upeaa, miten reippaasti jotkut ovat jo alottaneet ufojen tuhoaminen, viimeisimmiksi Uhoava gnu ja Rouva Oranssi tuossa esittelivät aikaansaannoksensa.

Nyt kannattaakin laittaa puikot heilumaan vikkelästi. Tästä tempauksesta on otettava löysät pois, että tulee jotain valmistakin - toki huumorimielellä silti.

Ajattelinpa reippaista fufoilijoista piristyneenä ja ilahtuneena lahjoittaa yhden pienen kannustuspalkinnon tähän alkuvaiheeseenkin.
Se arvotaan niiden kesken, jotka ovat tämän viikon sunnuntai-iltaan (10.6.) mennessä osoittaneet ottaneensa tempauksen tosissaan.

Suhteutetaan tuota aloittamisreippautta alkutilanteeseen, eli jos vaikka kaapissa majailee kymmeniä keskentekoisia lankamyttyjä, on nyt syytä tosissaan tarttua joko puikkoihin, koukkuun tai purkuveiviin.
Hus pois vanhat nurkista kuleksimasta ja tilaa uusille inspiroiville neuletöille!!
Ilmoittakaa tähän postaukseen, kun olette saaneet oikeasti jotain aikaan, niin olette sitten ekassa arvonnassa mukana.

Itse olen nyt harmitellut sitä, että ei ole oikein sopivia helletöitä siunaantunut noihin omiin ufoihin. Taisin tehdä viime vuonna kaikki kesäneuleet valmiiksi ja jäljellä on vain paksuja kirjoneuleviritelmiä sun muita hikisiä talvineuleita. Lisäksi yritän välttää uusia marinoitumisia tekemällä noita uudempia töitä alta pois. 6 viikkoa on kyllä loppujen lopuksi lyhyt aika näinkin paatuneelle ufoilijalle.
Yksi ristipistotyö (tuskastuttavan hidas sekin) on nyt kuitenkin työn alla.


Fufoilemisiin, tsemppiä kaikille!!

12 kommenttia:

pirren kirjoitti...

Kuten päivityksestä huomaa, olen saanut ekan ufon fufoksi :-)

Oranssi kirjoitti...

No on valmistakin. On. (Postaus alla.)

Saas nähdä mitä vielä ehtisi tällä viikolla. Pariksi päiväksi on niin paljon muuta hommaa, ettei juuri neuleisiin tartuta, mutta jos sitten...

MysteryKnitter kirjoitti...

En tiedä ehdinkö minä tuon yhden kesäponchon kanssa...se eka kpl on muutamaa senttiä vaille valmis. Mutta sitten pitää alkaa neulomaan sitä toista.

uhoava gnu kirjoitti...

Parit sukat valmiina tähän mennessä - postaus alla. Nyt en ole vielä tarttunut seuraavaan ufoon. Toivottavasti tänään ehtii..

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tällä jotain tulosta on jo saatu aikan. Purettua, neulottua ja viimeisteltyä. Toivottavasti ennen pitkää saan kuva-aineistoakin.

Maartsi kirjoitti...

Kokosin aikoja sitten virkatuista paloista liinan, juttua ja kuva tässä blogissa. Paloja jäi vielä tähteeksi, mutta katson olevani arvontakelpoinen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Yhdellä valmistuneella ja yhdellä puretulla ilmottaudun arvontaan

seijap kirjoitti...

Kiri valmis ja kahdet sukat valmiina. Kuvia sitten kun kone kotiutuu hoidosta. Kyllä nyt harmittaa olla lainakoneella.

juuli kirjoitti...

Kolme valmista ja yksi purettu - mukana ollaan!

Anonyymi kirjoitti...

yksi ompi valmiina, yllätyslahja ystävälleni mun. koivunlehtishaali on sinänsä valmis, että se ei ole enää puikoilla - siitä tulikin koivunlehtipikkupöytäliina..krhm. ja niin, se musta virkattu kassihan on valmis..ylpeänä voin kertoa että vieläpä saunasukastakin on muutama sentti tehty, hyvä sini :).

iso gnu kirjoitti...

Mukan loppuun saatetuilla raitasukilla ja juhlatopillani.

-sanna- kirjoitti...

Yksi valmiina, kaksi vielä jäljellä. Kymmenvuotisjuhliaan viettänyt pitsineule UFO muuttui tänään FOksi.