sunnuntaina, kesäkuuta 03, 2007

kaappien salat

Kävin kaivamassa hieman kaappeja. Ja nyssyköitä, pusseja, käsityökorin pohjaa... Arvelin omistavani viitisentoista ufoa, mieluusti muutaman alle mutta ei missään tapauksessa enemmän. (nauraa partaansa) Ufoksi laskin kaikki yli puoli vuotta koskemattomana marinoituneet aloitukset. Poikkeuksena 4 kk:n vanhat Pomatomukset, joihin en ensimmäisen viikon jälkeen ole tarttunut.

Sain 32. Kolmekymmentäkaksi! 15 vaatetta, 9 huivia, - ja sitä rataa. Kaikki enemmän tai vähemmän käyttökelvottomia ennen kuin niille tehdään jotain radikaalia. Otin kaikista kuvat, ja loin niille oman sivun blogiini. Tällä tavoin ufoni pysyvät aina silmieni alla. Listasin ne jopa kategorioittain, ja lisäsin toisen listan, jossa ufot on pantu järjestykseen sen mukaan mitä työtä ne kaipaavat: viimeistelyä, purkua vai muuta. Etenkin "muusta" on puute, siis hyvistä ideoista mitä niille voisi tehdä. Vinkkejä otetaan kiitollisuudella vastaan!

Säännöistä luin, että fufoilu loppuisi jo heinäkuun 15. Toivon että se on kirjoitusvirhe, koska toisaalla ilmoitetaan, että tehdyt työt tarkistettaisiin kuukausittain. Kuukausittain viittaa useampaan kuin puoleentoista kuukauteen. Eihän kuudessa viikossa saa mitään aikaiseksi, joten pidän peukkuja, että fufoilu jatkuisi ainakin elokuun loppuun!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, onneks olkoon vaan ja tervetuloa mukaan!

Noista säännöistä sen verran, että osa säännöistä taitaa olla tuolta viimevuotisista ja silloinhan fufoilu kesti useamman kuukauden (4?).
Tälle vuodelle on tosiaankin kaavailtu tuo 6 viikkoa. Jätetään löysät pois ja tehdään tosissaan jotain!

"Pahimmissa" tapauksissa on silti mahdollista jatkaa ns. raskaan sarjan fufoilua pitempäänkin, mikäli siihen aitoa kiinnostusta löytyy. Palataan tähän sitten uudestaan vielä heinäkuun puolella :).