maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Valmista! Ainakin osittain.

Finaaliin saatetut ufot # 1 & 2



Ensimmäiset Fufot on nyt tehty ja voin todeta, että tempaukseen osallistuminen kannatti - ehkäpä ilman sosiaalista painetta olisivat nämäkin sukat (ja sukkapuikot!) pölyttyneet jonnekin kaappien perukoille! Vaikka sininen ei olekaan lempivärejäni, näistä miehen sukista tuli oikein nätit mielestäni. Kun on montaa eri vuosikertaa seiskaveikkaa, voi yhdistellä aika hauskoja sävyjä sukiksi. Seitsemää sinisen sävyä ei taidakaan löytyä Novitan värikartalta? Siihen sitten mustaa ja valkoista vaan lisäksi.




Ohje: Perussukat 52 silmukalla. Tiimalasikantapää ja sädekavennus.
Koko: ~43.
Lanka: Novita Seitsemän veljestä (75% villa, 25% polyamidi), yhdeksää erisävyä jämäkeristä.
Puikot: 4 mm sukkapuikot.
Menekki: 125 grammaa.
Aloitettu/miksi ufoutui: Yksi sukka on kiva tehdä, kaksi jo toistaa itseään.. Aloitin sukat Project Spectrumin sinisen kuun aikaan.


Itse kaipasin uusia unisukkia, sillä Iso Gnun kutomat Regia-sukat ovat jo melkein "hinki" pohjasta. Niinpä saatoin loppuun Katla-sukat, joiden sekundaseiskaveikka on ihanan pehmoista. Kiitokset Monnalle - ilman ohjeen kaipailua blogikommenteissani olisi vienyt varmaan vielä pitkän aikaa näidenkin sukkien lopetteluun! (Ja uudet unisukat pääsevät heti käyttöön, ihanaa.)




Ohje: Oma ohje, Katla-sukat.
Koko: ~38.
Lanka: Novita Seitsemän veljestä (75% villa, 25% polyamidi), ruskeaa II-laatua.
Puikot: 3,5 mm sukkapuikot.
Menekki: 85 grammaa.
Aloitettu/miksi ufoutui: Sama vanha juttu - innostuin uusista jutuista ennen vanhojen lopettelua. Aloitin joskus joulun jälkeen, muistaakseni. Lanka ainakin jäi yli yhdestä joululahjasta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, hyvin aloitettu! Tosi kauniit sukat molemmat, eiks vaan ole kiva, kun ovat nyt valmiina?!

uhoava gnu kirjoitti...

Kiitos, Helmis! Juu on kiva, toivotaan että saan jotain muutakin!

MysteryKnitter kirjoitti...

Congratulations!