tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Ufot

Minäkin päätin liittyä mukaan joukkoon. Minulla ei ole kovin montaa Ufoa, mutta yksikin on liikaa. En ole kuvannut vielä toistaiseksi Ufojani, mutta lista on seuraavanlainen:

- Kolmiohuivi kirjavasta mohairista. Kesken tämä on jäänyt jostain ihmeellisestä syystä. Todennäköisesti siitä, että olen neulonut sitä ikävänä hetkenä. Neuleesta tulee siis mieleen kurjia muistoja ja siksi se on hautautunut jonnekin.

- 3 x lapsen neuletakki.
Yksi on hihoja vaille valmis. Neulottu Bigga-langasta, joten jos ryhtyisin toimeen saisin tämän illassa valmiiksi. Jäänyt laatikkoon, koska pelkään siitä tulevan liian pieni.
Toinen on omasta hatusta keksitty, mallin olen piirtänyt ja idea on hauska. Jostain syystä en vaan ole jatkanut sitä yhtä etukappaletta enempää. Nyt olisi syytä, sillä neuleelle olisi käyttöä.
Kolmas on myös omasta hatusta. Malli ei ehkä kuitenkaan ole sitä, mitä haluan. Lanka on kuitenkin ihanaa alpakkaa - luulen tämän joutuvan purkamisen kohteeksi...

- Olen myös virkannut huivia varten kukkia. Paloja kuitenkin puuttuu melkoisesti ennen kuin valmista tulee, tämä onkin ollut sellainen teen-silloin-kun-siltä-tuntuu -työ.

Ehkä jokunen näistä voisi valmistuakin. Katsellaan.

Ei kommentteja: